maanantai 28. joulukuuta 2009

Jouluinen päivitys

Nyt on aika paljastaa joulupakettien sisältöjä. Kovin montaa itsetehtyä en ehtinyt paketteihin tehdä, jospa laatu korvaisi määrän.

Meidän joulusukkaprojektin vetäjää halusimme muistaa porukalla uurastuksesta, minun osuuteni paketista oli kaulakoru. Halusin tehdä hänelle korun joka olisi mieleen, niinpä muistelin korua jota saaja katselikin joitain kuukausia sitten minun omista koruistani.

DK

Mustia onykseja ja howliitteja harmaaseen helmisilkkiin solmittuna, hopealukko

Armaalle veljelleni soittajan koru, plektraa voi säilyttää nyt muuallakin kuin housuntaskuissa.

Soittaja

Hopeaa ja nahkanauha liukusolmuin

Pakettiin löysi tiensä myös vihreän ystävälle kaulakoru. Tein korusta muuntuvan, siihen voi laittaa riippumaan joko "rukouslootan" (prayer box) taikka jaspisriipuksen, ihan mielialan tai käyttötarpeen mukaan.

Vihreä rukous
Vihreitä jaspiksia ja kvartseja, vuorikristalleja ja siemenhelmiä koruvaijerissa, muut osat korumetallia

Tyty halusi minun tekevän nappikorvakorut ystävälleen pikkujoululahjaksi, teinkin samantien kaksi paria, sai valita mieleisemmän, toinen pari on vielä vapaana. Valituksi tuli vasemmanpuoleinen pari, joka oli kimaltelevampi.
Oikeat napit ja hopeataustat

Jouluisten korvisten myötä Hyvää Uutta Vuotta! Näiden korvisten tarina on erikoinen, suunnittelu ei ole minun vaan ystäväni Enninan. Hän suunnitteli nämä ilahduttaakseen minua sairastellessani, näki nämä mielessään minun punaisen villaliivin seuraksi. Innostuin jopa toteuttamaan nämä killumaan korviin koko joulunpyhiksi, teinpä samantien kaksi muutakin paria, veljeni vaimolle ja Tytyllekin.

Koukku hopeaa, merinovillasta huovutetut pallot ja korumetallia

3 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista nauhasta! Pidän kovasti, etenkin näistä kivisen oloisista howliiteistä. Taitavat olla ensimmäiset "helmeni"! Olinpa yllättynyt! Paljon kiitoksia!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä, toivoinkin sen olevan mieleen :). Howliitti sekä onyks ovat molemmat kiviä, howliitti vain aika pehmeä kiveksi.

    VastaaPoista
  3. Kiva idea tuossa soittajakorussa! Kauniita ovat kaikki...

    VastaaPoista